MozillaZine

firefox google araç çubuğu hakkında

Re: firefox google araç çubuğu hakkında

Mesajgönderen nayman » Pzr Kas 16, 2008 8:17 pm

ilhan yazdı:Gogole Araç Çubuğuna anlamlı bir şey yazmaya başla, aşağıya doğru bir liste çıktığına, listenin sağ altında "Arama Geçmişini Temizle" diye mavi bir link göreceksin ona tıkla.

Evet bir kelime yazıyorum ve liste çıkıyor ama listenin sağ altında öyle bir yazı görünmüyor o yazı sadece arama çubuğunun kutucuğunun üzerinde sağa tıklasığımda çıkıyor fakat yine o seçenek silik çıkıyor ayarlarda bir sorun mu var diyecem ama herşey tam görünüyor.
nayman

Mesajgönderen nayman » Pzr Kas 16, 2008 8:22 pm

Araç çubuğunda sağa tıklayınca o seçenek çıktı sildim ama o kelime silinmedi dediğim gibi google ve firefox hafızasına girmiş birçok anahtar kelimeden biri olmuş gibi görünüyor.
nayman

Mesajgönderen ilhan » Pzr Kas 16, 2008 8:33 pm

Kontrol ettim, bahsettiğin orjinal satır Google'da indexlenmiş. Firefox'la bir ilgisi yok. O orjinal satır çok arattırıldığı için Google onu kendi önbelleğine almış, seninle bir ilgisi yok. Başka bir deyişle o isim Gogole'ın sitesinde.
ilhan

Mesajgönderen nayman » Pzr Kas 16, 2008 8:53 pm

Teşekkür ederim. Peki google indexinden sildirmek mümkün mü mümkünse prosedür nasıl acaba bir malumatınız var mı?
nayman

Mesajgönderen museyha » Sal Tem 13, 2010 1:14 am

ArkadaÅŸlar
google araç çubuğunu ekleyemiyorum.add-on dakini ekledim açıklamalar"almanca" veriliyor.
museyha

Önceki

Dön Eklentiler/Temalar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir